TV kanavapaketit ja streamingpalvelut

Vertaa kanavapaketit ja osta viihdettä kotiin!

Kanavapaketit

Kanavapaketteja löytyy moneen lähtöön. Olit sitten nykyaikainen streamingpalvelujen suurkuluttaja tai perinteinen telkkarikanavien tuijottaja, löytyy kotimaisesta kanavapakettikentästä jokaiselle jotakin. Jos intohimosi on elokuvat, urheilu, musiikki tai ajankohtaisohjelmat, suosittelen tutustumaan allaolevaan kanavapakettien tarjontaan.

Suosittuja kanavapaketteja ovat mm. Viaplay, Canal Digital, Elisa Viihde, Netflix ja Cmore. Tutustu näihin ja tilaa kotiisi vopivat kanavapaketit!

Canal Digital

Canal Digital kanavapaketeista löytyy jokaiselle jotakin; C More niille jotka kaipaavat elokuvia sekä huippusarjoja, Perhe HD lapsiperheille kattavalla kokonaisuudella huippukanavia jokaiseen makuun, Viasat Urheilu on unelmapaketti penkkiurheilijoille. Valitse oma kanavasi kattavasta valikoimasta jo tänään!

Nyt tarjolla oikea supertarjous: Kaikki kanavat 0€ / 3kk, jonka jälkeen alkaen 19€ / kk (24 kk määräaika).  Lisäksi saat UHD-digiboksi 0 €, HD-antenni ja asennus 0 €, Mobiilisovellus 0 €.

Tutustu ja tilaa!

 

Viaplay

Viaplayn offline-funktion avulla voit katsoa tuhansia leffoja ja sarjoja juuri siellä missä haluat. Viaplayn avulla lapset voivat nauttia Mikki Hiirestä ja hänen ystävistään, Pipsa Possusta, Paw Patrolista ja monesta muusta ilman internet yhteyttä. Lataa ohjelmat etukäteen ja katso niitä offline tilassa missä ikinä oletkin. Viaplay tarjoaa 2 viikon kokeilun maksutta.

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi!

 

Elisa Viihde + Aitio

Elisa Viihteen avulla tallennat lempiohjelmasi helpommin kuin koskaan – katso ohjelmia juuri silloin kun haluat, irtaudu aikatauluista ja mainoksista. Tilaa vain Elisa Viihde-tunnukset helposti netissä ja lataa ilmainen sovellus tabletillesi tai puhelimeen sovelluskaupasta.

Mukaan saat nyt myös Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjaston kuukaudeksi maksutta käyttöösi. Kirjastossa on valittavissa valtava valikoima leffoja ja sarjoja – Aitiosta löydät myös Elisa Viihteen suositut alkuperäissarjat!

Kokeile ensimmäinen kuukausi maksutta koodilla AITIOETU, jonka jälkeen maksat vain 11,90€/kk. Tilaat tunnukset helposti netistä ja pääset kokeilemaan Elisa Viihdettä kuukauden maksutta, ilman sitoutumista.

Kokeile kuukausi maksutta

 

Kilpailuta liittymät ja säästä

Matkapuhelinliittymät

Vertaa kännykkäliittymät ja löydä edullisin sinun tarpeisiin sopiva puhelinliittymä. Mukana kaikki liittymät. Vertaa ja säästä.

Vertaa matkapuhelinliittymät

Laajakaistat

Mikä koti se sellainen on, jossa laajakaista ei pelitä? Nettiliittyma.fi vertailee ja kilpailuttaa kännykkäliittymäsi. Kokeile ilmaiseksi!

Laajakaistavertailu

Mobiililaajakaistat

Hanki kännykkääsi nopea 4G mobiililaajakaista tai päivitä mokkulasi uuteen vuosituhanteen. Löydä edullisin mobiililaajakaista vertailusta.

Mobiililaajakaistat

Kanavapaketit

Mitä kanavapaketit maksaa, ja mikä kannattaa ottaa? Tutustu sivustomme kanavapakettivertailuun ja osta kotiisi parhaat kanavapaketit.

Kanavapaketit

{

“Löysin Nettiliittyma.fi -sivuston kautta koko perheelleni uudet, entistä edullisemmat kännykkäliittymät. Palvelu toimii!”

Leena, 39, Espoo

Nettiliittyma.fi on  kännykkäliittymien ja laajakaistojen vertailuttaja. Jos tilaat kännykkäliittymän, saattaa sivuston ylläpito saada ostoksesta komissiota. Pyrimme kuitenkin olemaan puolueettomia vertailujemme suhteen.