DNA liittymät ja tarjoukset

DNA:lla on tarjouksia ja kampanjoita yhtä lailla kuin muillakin teleoperaattoreilla, ja ajankohtaiset ja ajantasaiset liittymähinnat ja -tarjoukset löydät vaivattomasti palvelustamme. DNA:n liittymäpaketeissa voit valita itsellesi sopivan sen perusteella, miten käytät puhelintasi. Netin käyttömäärillä kotimaassa ei ole merkitystä, sillä liittymä on kotimaassa käyttömäärältään rajaton ja sisältää aina EU-datapaketin. Ainoastaan netin nopeus vaihtelee liittymätyypeittäin. Liittymä kannattaa siis valita sen mukaan, miten paljon tarvitset normaalihintaisia kotimaan puheluita tai tekstiviestejä ja kuinka nopean netin haluat tai tarvitset. Nettinopeudet vaihtelevat liittymätyypeittäin 0,256 Mbit/s nopeudesta – tai hitaudesta – asti 4G-verkon ilmoitettuun maksiminopeuteen asti. EU-datan määrä vaihtelee 2 Gt/kk käytöstä aina 20 Gt/kk tasoon asti. Perusliittymä sisältää siis hitaan netin ja vähän EU-dataa, mutta maksat vain puhumistasi puheluista ja lähettämistäsi tekstiviesteistä pienellä kuukausimaksulla. Toisessa ääripäässä puhua pulputat ja tekstaat kotimaassa kuinka paljon ikinä ehdit ja nettikin on saatavilla oleva maksimi. Väliin mahtuu sitten liittymä, jossa on kohtuunopea netti, mutta maksat silti vain puhumistasi puheluista tai tekstiviesteistä. Verkkosivustomme mahdollistaa eri operaattoreiden hintavertailut kootusti ja ajantasaisesti, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivimman liittymän kustannustehokkaaseen hintaan. Älä siis maksa turhasta, vaan valitse liittymä oman tarpeesi mukaisesti.

DNA tarjoukset ja hinnat


Liittymien suora vertailu on haastavaa, sillä operaattoreiden liittymäpaketeissa on erilaisia sisältöjä ja maksat liittymähinnassasi erilaisista palveluista. Kun tiedät, kuinka paljon käytät puhelintasi normaaliin puhumiseen tai tekstiviesteihin ja millainen netin käyttäjä tai kuluttaja olet kotimaassa tai EU-alueella, hintavertailu helpottuu huomattavasti. Nykyisellään erilaiset pikaviestinten kautta soitetut puhelut ja videopuhelut ovat yleistyneet niin paljon, että kaikilla ei ole enää tarvetta rajattomille puhepaketeille, vaan voit valita myös liittymän, jossa maksat vain puhumistasi puheluista ja lähettämistäsi tekstiviesteistä. Älä turhaan maksa sinulle ylimääräisistä palveluista, joille sinulla itselläsi ei ole käyttöä. Jos vertaat esimerkiksi omaa puhelimen käyttöäsi perheen mahdollisten junioreiden käyttöön, niin he instaavat, whatsappaavat ja snapchattaavat enemmän kuin puhuvat normaalihintaisia kotimaan puheluita keskenään. Itselläsi saattaa kuitenkin edelleen olla tarve puhua kotimaan puheluita etkä tavoita ihmisiä pikaviestimillä, joten sinun liittymä kannattaa valita sen mukaan ja juniorisi liittymä eri tavalla. DNA:lta löytyy hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin eri tavoin soveltuvia liittymätyyppejä, joten löydät valikoimasta varmasti itsellesi sopivimman ja ei kun vertaamaan.

DNA yrityksenä

DNA hinnat ja tarjoukset

DNA on saanut alkunsa 2000-luvun taitteessa. Finnet-ryhmän puhelinyhtiöiden laajentamista varten perustettiin kolme eri matkaviestintään keskittynyttä yhteistyöyhtiötä. Useamman eri vaiheen jälkeen syntyi DNA Finland Oy, joka toimi konsernin matkaviestinliiketoiminnan yhtiönä. Verkko avattiin ja DNA-liittymiä alettiin aktiivisesti myydä helmikuussa 2001. Muutos matkaviestinoperaattorista tietoliikennealan toimijaksi tapahtui vuonna 2007. Tänä päivänä DNA:lla on yli 4 miljoonaa liittymäasiakkuutta, vajaan miljardin liikevaihto ja noin 1600 hengen henkilöstövahvuus.

{

“Löysin Nettiliittyma.fi -sivuston kautta koko perheelleni uudet, entistä edullisemmat kännykkäliittymät. Palvelu toimii!”

Leena, 39, Espoo

Nettiliittyma.fi on  kännykkäliittymien ja laajakaistojen vertailuttaja. Jos tilaat kännykkäliittymän, saattaa sivuston ylläpito saada ostoksesta komissiota. Pyrimme kuitenkin olemaan puolueettomia vertailujemme suhteen.