Elisa liittymät ja tarjoukset

Ajankohtaiset Elisan liittymätarjoukset löydät helpoiten palvelumme kautta. Elisan etuna kilpailussa asiakkaista on heidän asiakaslupauksensa, jossa liittymiä markkinoidaan aina ilman datakattoa, pakkositoutumista tai kytkynä tehtävää kauppaa. Saunalahti-brändin alla myytävät Huoleton-liittymät myydään aina kiinteällä kuukausiveloituksella, joka sisältää normaalihintaiset kotimaan puhelut ja viestit. Liittymän voit tarvittaessa irtisanoa koska tahansa ja liittymä ei sisällä minkäänlaista kytkyä, ellet itse niin halua. Liittymä kannattaa valita oman käytön mukaan. Kaikki Huoleton-liittymätyypit sisältävät rajattoman määrän normaalihintaisia puheluita, joten liittymä kannattaakin valita sen mukaan, kuinka paljon ja minkälaiseen käyttöön nettiä tarvitset. Netin nopeus vaihtelee liittymätyypeittäin Mini-liittymätyypin 0,25 Mbit/s nopeudesta aina 1000 Mbit/s nopeuteen saakka. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon EU-alueella käytössä oleva datamäärä, jonka ylittymisen jälkeen maksat datasta käyttämäsi määrän mukaan voimassaolevien roaming-hinnastojen mukaisesti. Saunalahti Tarkka -liittymätyypeissä puolestaan maksat puheluista ja tekstiviesteistä käytön mukaan ja liittymät sisältävät eri nopeuksilla varustettuja nettiliittymiä ja eri määriä EU-alueen dataa. Kannattaa siis valita liittymätyyppi ja paras tarjous sen todellisen tarpeesi mukaisesti eikä ajatella pelkästään hintaa, ettei tule maksaneeksi turhasta. Ajankohtaiset tarjoukset tarpeesi mukaan löydät kätevimmmin verkkopalvelustamme.

Elisan tarjoukset ja hinnatLiittymähinnat vaihtelevat suuresti eri operaattoreiden välillä. Parhaiten hintaa pystyy vertailemaan esimerkiksi verkkosivustomme kautta. Oleellista on tietää omat liittymätarpeet eli esimerkiksi se, kuinka paljon puheminuutteja tai normaaleja kotimaan tekstiviestejä kuukausittain käytät. Nämä tiedot löydät helposti esimerkiksi puhelinlaskullasi olevasta erittelystä tai operaattorisi verkkopalvelun kautta omilla tunnuksillasi sisäänkirjautumalla. Teleoperaattorit käyvät jatkuvaa kisaa liittymäasiakkaista ja paras tarjous muodostuu puhtaasti oman tarpeen mukaisesti. On turhaa maksaa palveluista, joita et käytä tai tarvitse. Jos puhut pääasiassa WhatsApp-puheluita tai lähettelet pääasiassa WhatsApp-viestejä tai käytät joitakin muita verkon yli käytettäviä pikaviestimiä, sinun ei kannata maksaa puheajasta. Elisalta löytyy tähän edullisia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Elisa yrityksenä

Elisan hinnat ja tarjoukset

Elisan historia on pitkä ja juontaa juurensa aina yli 135 vuoden taakse, kun Helsingin telefooniyhdistys perustettiin. Siitä yritys on kehittynyt erinäisten vaiheiden kautta siksi yritykseksi, jota se tänä päivänä edustaa. Historia sisältää tasaista kehitystä 1960-luvulle asti, jonka jälkeen kehitys kiihtyi. Matkalle on mahtunut niin valtion matkapuhelinverkkoihin liittyneen monopolin murtaminen kuin laajentuminen puhelinyhdistyksiä ja alan muita toimijoita ostamalla. Elisa itse kuvaa itseään digitaalisten palveluiden ja tietoliikenneasioiden edelläkävijäksi. Asiakkaita heillä on 2,8 miljoonaa, joka sisältää niin kuluttajat, yritykset kuin julkishallinnonkin. Jatkuva yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa helpottaa Elisan asiakkaiden asemaa maailmalla ja takaa kilpailukykyisiä palveluita. Elisa on pörssiyhtiö, jonka liikevaihto on 1,83 miljardia ja jolla on henkilöstöä noin 4 800. Elisa tarjoaa liittymäpalveluita sekä Elisa- että Saunalahti-brändiä käyttäen. Kuluttajille eli yksityisasiakkaille Saunalahti on näkyvin brändi matkapuhelinliittymissä.

{

“Löysin Nettiliittyma.fi -sivuston kautta koko perheelleni uudet, entistä edullisemmat kännykkäliittymät. Palvelu toimii!”

Leena, 39, Espoo

Nettiliittyma.fi on  kännykkäliittymien ja laajakaistojen vertailuttaja. Jos tilaat kännykkäliittymän, saattaa sivuston ylläpito saada ostoksesta komissiota. Pyrimme kuitenkin olemaan puolueettomia vertailujemme suhteen.