Moi Mobiili liittymät ja tarjoukset

Moin hinnat koostuvat SIM-kortista ja valitsemastasi palvelukokonaisuudesta. Vaikka operaattori on selkeästi pienin markkinoilla, se tarjoaa erilaisen näkökulman liittymähinnoitteluun, sillä laskutus on täysin sähköinen ja yrityksellä ei ole valtavia henkilöstöön tai kiinteistöihin liittyviä kiinteitä kuluja. Moin ajantasaiset hinnat ja parhaat tarjoukset löydät helpoiten verkkopalvelustamme, jonka avulla löydät juuri sinulle parhaiten sopivan liittymätyypin. Tutustu Moin tarjontaan ja valitse itseäsi miellyttävä ja tarvettasi vastaava kokonaisuus. Kuukausihinta muodostuu eri tekijöistä ja näet suoraan valintojesi pohjalta, mistä hinta muodostuu. Valitse vain ne ominaisuudet, joita itse tarvitset ja pääset edullisemmilla kuukausikuluilla. Ei kannata maksaa ylimääräistä ominaisuuksista, joita et tarvitse.

Moi Mobiili tarjoukset ja hinnat


Moi Mobiilin lähestymiskulma matkapuhelinliittymien hinnoitteluun on muuttanut koko liittymätarjontaa. Ennen kaikki myivät paketteja, jotka sisälsivät paljon kaikkea. Moi otti huomioon myös kevytkäyttäjät, jotka eivät tarvitse liittymiinsä rajattomasti kaikkea ja valtasi sillä jalansijaa markkinoilla. Moin kuukausihinnan muodostavat SIM-kortin kuukausimaksu, puheluiden ja tekstiviestien määrä ja nettisi nopeus. Perustaso sisältää SIM-kortin, 4 Gt dataa 100 Mbit/s nopeudella ja 1 Gt EU-roamingia. Tällä tasolla maksat puheluista, tekstiviesteistä ja lisädatasta voimassaolevan hinnaston mukaan. Seuraava taso sisältää rajattoman määrän dataa kotimaassa 100 Mbit/s nopeudella ja 2 Gt EU-roamingia ja jälleen maksat puheluista ja tekstiviesteistä voimassaolevan hinnaston mukaan. Raskain taso sisältää rajattomasti dataa kotimaassa 300 Mbit/s nopeudella ja 10 Gt EU-roamingia. Tämän tason päälle maksat voimassaolevan hinnaston mukaisesti puheluista ja tekstiviesteistä. Tutustu siis omaan puhelimen tai älylaitteesi käyttöön ja mieti, mikä on oikeasti riittävä taso ja tarvitsetko puheluita ja tekstiviestejä enemmän kuin dataa. Tänä päivänä jokainen ihminen käyttää laitteitaan eri tavoin, nuoret enemmän verkon yli ja vanhemmat mahdollisesti perinteisemmin, joten kuukausihinnoittelussa korostuu käyttötarkoitus. Älä maksa turhasta, vaan valitse vain sellaiset palvelut, joita koet tarvitsevasi, palveluntarjoajalta, joka soveltuu sinulle parhaiten. Perustasolla, jos puhelimesi on sinulle lähinnä pakollinen välttämättömyys, voit saada pakollisen kuukausikulun pysymään hyvinkin alhaisena, kun taas kännykkä käteen liimattu datamonsteri voi käyttää liittymäänsä koko ajan ilman, että kuukausikulut karkaavat käsistä.

Moi Mobiili yrityksenä

Moi Mobiili hinnat ja tarjoukset

Moi Mobiili Oy on varsin tuore lisä kotimaisilla matkapuhelinmarkkinoilla. Se on nykyisin DNA:n omistama palveluoperaattori, joka aloitti toimintansa virtuaalioperaattorina, jolloin sillä ei ollut omaa verkkoa, vaan käytti DNA:n verkkoa vuokraa vastaan. Moi Mobiili syntyi tarpeesta luoda asiakaslähtöinen teleoperaattori. Moin takana on joukko entisiä tele- ja viestintätoimialan konkareita, jotka halusivat luoda oikeasti asiakkaan ehdoilla toimivan operaattorin. DNA osti Moi Mobiilin vuoden 2019 alussa ja päätti jatkaa brändin ylläpitoa. Liittymäkantaa Moilla on noin 50–100 000 liittymän verran. Brändi on sympaattinen ja sen verran tunnettu, että DNA halusi pitää leikkisän brändin elossa ja jatkaa liittymien myyntiä sen nimissä.

{

“Löysin Nettiliittyma.fi -sivuston kautta koko perheelleni uudet, entistä edullisemmat kännykkäliittymät. Palvelu toimii!”

Leena, 39, Espoo

Nettiliittyma.fi on  kännykkäliittymien ja laajakaistojen vertailuttaja. Jos tilaat kännykkäliittymän, saattaa sivuston ylläpito saada ostoksesta komissiota. Pyrimme kuitenkin olemaan puolueettomia vertailujemme suhteen.