Telia liittymät ja tarjoukset

Telian ajankohtaiset tarjoukset löydät kätevimmin suoraan verkkosivuiltamme. Erilaisten liittymätyyppien ja -pakettien vertailu on nyt helppoa, kun tiedät, kuinka puhelintasi käytät. Telian liittymistä löydät itsellesi sopivan, rakastatpa sitten täydellistä rajattomuutta tai haluatpa tarkan kuukausihinnan, josta ei poiketa, jos et itse käytä mitään lisämaksullisia palveluita. Liittymätyypin määrittää kolme asiaa, joihin kannattaa perehtyä. Näitä ovat puhelinliittymässä tarvittavan netin nopeus, puheen ja tekstiviestien määrä sekä käyttösi ulkomailla. Näiden kolmen tekijän avulla pystyt määrittämään itsellesi sopivimman liittymän parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tutustu siis aiempaan puhelimen käyttö- tai laskuhistoriaan ja saat parhaiten selville, miten paljon puhut, tekstaat tai käytät EU-dataa. Netin nopeus on asia, joka vaikuttaa eniten siihen, mitä sisältöjä verkossa puhelimellasi käytät ja toistat, joten sen käyttötottumuksiin kannattaa kiinnittää huomiota.

Telia tarjoukset ja hinnat


Liittymäsi hintataso muodostuu myös samojen tekijöiden perusteella kuin liittymätyyppisi. Jos haluat puhua ja tekstata rajattomasti ja olet lisäksi kova käyttämään nettiä puhelimella, niin liittymätyyppisi löytyy löytyy Telian Rajaton-valikoimasta. Jos taas olet tarkan euron vartija, voit räätälöidä pakettisi niin, että maksat vain käytöstä ja liittymäsi kuukausikulut muodostuvat puhtaasti käytön mukaan. Telia tarjoaa Pohjolan ja Baltian kattavimman oman verkon sekä liittymät aina ilman pakollista sitoutumista, joten voit myös vaihtaa liittymätyyppiä niin halutessasi. Telia tarjoaa nettinopeuksia pienen tarpeen 0,256 Mbit/s perusnopeudesta aina 450 Mbit/s tehokäyttäjäversioon asti. Puhetta ja viestejä voit valita käytettäväksesi joko niin, että maksat vain niistä, jotka soitat tai tekstaat, tai niin, että niitä kuuluu liittymääsi rajattomasti kotimaassa. EU-datan määrä kannattaa myös tutkia vaikka aiemmasta käyttöhistoriastasi, sillä sen kuukausimaksuun kuuluva määrä vaihtelee liittymätyyppien mukaan. Telialta löytyy lisäksi liittymiä lapsille, joissa on pieni kuukausimaksu ja lisäoptiona esimerkiksi kuukausittainen saldoraja, jolloin lapsesi ei pääse kasvattamaan kuukausittaista laskuaan määritellyn rajan yli. Telian kattavasta valikoimasta löydät myös prepaid-liittymät, joihin lataat tarvitsemasi määrän saldoa tai nettiä ja maksat vain sen mukaan mitä tarvitset. Kun tiedät millainen puhelimenkäyttäjä olet, pystyt helposti vertailemaan eri liittymätyyppien välillä ja valitsemaan juuri sinun tarpeeseesi sopivan liittymän.

Telia yrityksenä

Telian hinnat ja tarjoukset

Telian historia juontaa juurensa valtion lennätinlaitoksesta, joka on perustettu vuonna 1917 vuonna 1855 perustetun alkuperäisen lennätinlaitoksen tilalle. Vuonna 1927 valtion lennätinlaitos yhdistettiin Postin kanssa, jolloin muodostui Posti- ja lennätinlaitos. Vuonna 1981 laitoksen nimi vaihtui Posti- ja telelaitokseksi, josta erinäisten vaiheiden jälkeen muodostui pörssiyhtiö Sonera, joka fuusioitui ruotsalaisen teleoperaattori Telian kanssa vuoden 2003 alussa. Tästä muodostunut TeliaSonera muutettiin Telia Finlandiksi vasta vuonna 2017. Nykyisin Telia Finland työllistää kaikkiaan noin 3000 ihmistä ja sen liikevaihto Suomessa on noin 1,3 miljardia euroa. Telia-konserni on vielä isompi ja kokonaisuudessaan yksi Euroopan suurimmista teleoperaattoreista.

{

“Löysin Nettiliittyma.fi -sivuston kautta koko perheelleni uudet, entistä edullisemmat kännykkäliittymät. Palvelu toimii!”

Leena, 39, Espoo

Nettiliittyma.fi on  kännykkäliittymien ja laajakaistojen vertailuttaja. Jos tilaat kännykkäliittymän, saattaa sivuston ylläpito saada ostoksesta komissiota. Pyrimme kuitenkin olemaan puolueettomia vertailujemme suhteen.