Puhelinliittymät

Vertaa puhelinliittymät ja säästä rahaa

Puhelinliittymävertailu

Vertaa kännykkäliittymät ja löydä edullisin sinun tarpeisiin sopiva puhelinliittymä. Olit sitten nykyaikainen puhelimen käyttäjä, joka arvostaa nopeaa nettiyhteyttä tai paljon puheluita tekevä henkilö, löytyy jokaiselle jotakin liittymävalikoimastamme. Meiltä löytyy liittymiä, joissa netin nopeus on jopa 600 Mbit/s, ja liittymiä, joihin ei sisälly dataa lainkaan. Tutustu alta kaikkiin puhelinliittymiin ja löydä omasi!

Mikä liittymä minun kannattaa ostaa?
Liittymän hankinta riippuu paljon tottumuksistasi. Jos olet vahvasti Somessa mukana, tarvitset yleensä nopeamman liittymän. Jos käytät puhelinta vain peruskäyttöön, riittää varmasti pienempikin liittymä.
Tarkennettu vertailu

Kilpailuta liittymät ja säästä

Matkapuhelinliittymät

Vertaa kännykkäliittymät ja löydä edullisin sinun tarpeisiin sopiva puhelinliittymä. Mukana kaikki liittymät. Vertaa ja säästä.

Vertaa matkapuhelinliittymät

Laajakaistat

Mikä koti se sellainen on, jossa laajakaista ei pelitä? Nettiliittyma.fi vertailee ja kilpailuttaa kännykkäliittymäsi. Kokeile ilmaiseksi!

Laajakaistavertailu

Mobiililaajakaistat

Hanki kännykkääsi nopea 4G mobiililaajakaista tai päivitä mokkulasi uuteen vuosituhanteen. Löydä edullisin mobiililaajakaista vertailusta.

Mobiililaajakaistat

Kanavapaketit

Mitä kanavapaketit maksaa, ja mikä kannattaa ottaa? Tutustu sivustomme kanavapakettivertailuun ja osta kotiisi parhaat kanavapaketit.

Kanavapaketit

{

“Löysin Nettiliittyma.fi -sivuston kautta koko perheelleni uudet, entistä edullisemmat kännykkäliittymät. Palvelu toimii!”

Leena, 39, Espoo

Nettiliittyma.fi on  kännykkäliittymien ja laajakaistojen vertailuttaja. Jos tilaat kännykkäliittymän, saattaa sivuston ylläpito saada ostoksesta komissiota. Pyrimme kuitenkin olemaan puolueettomia vertailujemme suhteen.